Gezondheidscentrum Molenakker

Gezondheidscentrum Molenakker

In Gezondheidscentrum Molenakker zijn verschillende disciplines gevestigd.
Kijk op www.gezondheidscentrummolenakker.nl voor meer informatie.

 

Openingstijden

De praktijk is iedere werkdag geopend van 8:30 uur tot 17:30 uur en op dinsdagavond tot 20:30 uur.

 

Parkeren

Er is een ruime, gratis parkeerplaats aan de voorzijde van het gebouw.

 

Routebeschrijving

Komend vanuit het centrum van Weert:
U gaat over de stadsbrug en bij de eerste rotonde (bij de molen) gaat u rechtsaf de Hushoverweg op. Deze weg maakt een bocht naar rechts en gaat over op de Noordkade. Gezondheidscentrum Molenakker ligt dan meteen aan uw rechterhand. U rijdt vervolgens rechts de parkeerplaats op.
Met de fiets kunt u na de Stadsbrug meteen naar rechts en dan naar links de Noordkade op. Het gezondheidscentrum ligt dan aan de linkerkant.

 

Komend vanuit Boshoven:
U rijdt op de Ringbaan Noord en bij de rotonde gaat u rechtsaf. U komt dan op de Eindhovenseweg richting het centrum van Weert. Bij de volgende rotonde (bij de molen) gaat u linksaf de Hushoverweg op. Deze weg maakt een bocht naar rechts en gaat over op de Noordkade. Gezondheidscentrum Molenakker ligt dan meteen aan uw rechterhand. U rijdt vervolgens rechts de parkeerplaats op.

 

Komend vanuit Laar / Nederweert:
U rijdt op de Ringbaan Noord en bij de rotonde gaat u linksaf. U komt dan op de Eindhovenseweg richting het centrum van Weert. Bij de volgende rotonde (bij de molen) gaat u linksaf de Hushoverweg op. Deze weg maakt een bocht naar rechts en gaat over op de Noordkade. Gezondheidscentrum Molenakker ligt dan meteen aan uw rechterhand. U rijdt vervolgens rechts de parkeerplaats op.